Veelgestelde vragen

Iets onduidelijk? Stuur ons een email op:


Een aantal van onze meest gestelde vragen

 

Zijn er kosten verbonden aan de deelname aan het AVL panel?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Zowel inschrijven als deelnemen is gratis.

 

Hoe werkt het?

U meldt zich via deze website aan, waarna u uitnodigingen kunt ontvangen om deel te nemen aan onderzoeken van AVL. Wanneer u zich aanmeldt voor het AVL patiëntenpanel, dan ontvangt u per e-mail de uitnodiging om enkele vragen over uzelf te beantwoorden. Zo kunnen wij per onderzoek kijken of u tot de doelgroep behoort. Zo ontvangt u zo min mogelijk e-mails van ons die voor u niet relevant zijn. Wanneer u zich wilt uitschrijven van ons panel, dan kunt u dit in elke vragenlijst aangeven. U dient dan wel op de uitnodigingslink van het onderzoek te klikken.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Deelname aan onderzoeken van het AVL gebeurt altijd in een volstrekt vertrouwelijke omgeving. Uw e-mailadres en andere persoonsgegevens worden nooit gekoppeld aan de antwoorden die je geeft tijdens de onderzoeken. De uitkomsten van een enquête worden alleen gerapporteerd over alle deelnemers tegelijk. (Niet: Meneer Jansen heeft aangegeven dat.. Maar: 43% van de patiënten vindt). Je persoonlijke gegevens en e-mailadres worden uiteraard niet aan derden verstrekt. 

 

Hoe worden mijn gegevens opgeslagen en beveiligd?

Je gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers in afgesloten ruimtes. Derden hebben geen toegang tot deze servers. 

 

Wie komt het eigendom toe van de onderzoeken die plaats vinden binnen het Antoni van Leeuwenhoek?

Onderzoeken worden uitgevoerd door het Antoni van Leeuwenhoek en haar komen de eigendomsrechten toe. De vereniging staat garant voor de beveiliging van de data en het nooit kunnen koppelen van persoonsgegevens aan de onderzoeksresultaten.

 

Meerdere personen maken gebruik van hetzelfde e-mailadres. Kunnen we dan allemaal meedoen aan onderzoek met hetzelfde e-mailadres?

Nee, dat kan niet. Per e-mailadres kan maar één keer hetzelfde onderzoek worden ingevuld. Het is dus noodzakelijk dat er voor meerdere personen ook meerdere e-mailadressen worden gebruikt.

 

Hoe kan ik mijzelf uitschrijven uit het panelbestand?

In elke uitnodiging die u krijgt om een vragenlijst in te vullen, krijgt u de mogelijkheid om uzelf af te melden voor toekomstige mailings. U wordt dan samen met eventuele gegevens definitief verwijderd uit ons panelbestand. Zo waarborgen wij uw privacy en de veiligheid van gegevens.

 

Mijn e-mailadres is veranderd. Hoe kan ik dit wijzigen?

U kunt uw e-mailadres wijzigen door een e-mail met melding hiervan, inclusief uw naam, te sturen naar info@vragenlijstinvullen.nl.

 

De link in de uitnodiging werkt niet goed. Wat moet ik doen?

Wanneer u via de link in de uitnodiging niet correct naar de vragenlijst wordt verwezen, dan kunt u hiervan melding maken via info@vragenlijstinvullen.nl. Wij zullen dit probleem vervolgens direct verhelpen, zodat u alsnog de vragenlijst kunt invullen.

 

Wie beheert mijn gegevens als ik mij aanmeld voor het AVL patiëntenpanel?

Het beheer van deze website en het AVL patiëntenpanel is in handen van Opiniemeters.